In de hoevebakkerij La Ferme du Hameau du Roy
zetten generaties al sinds 1952 de liefde van brood gebakken op houtvuur verder. Vandaag zijn het de kleinkinderen van de stichter Louis Quinaux die deze traditie verder zetten.
Onze artisanale bakkerij in een Brabantse hoeve, gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke stijl, bevindt zich in Vieux-Genappe, vlak bij de Leeuw van Waterloo.
Het meel dat gebruikt wordt voor onze broden is afkomstig van graan geteeld op enkele kilometers van de bakkerij. Het wordt gemalen op molenstenen, waardoor het bijzonder rijk is aan vitamines en mineralen
Op de oude manier gebakken, in een echte houtoven.
Zoete specialiteiten met de lekkere smaken van vroeger.
Een grote keuze aan taarten voor kleine en grote gelegenheden.
Ontdek ons aanbod voor de eindejaarsfeesten.
Een boerenbrood “zoals vroeger” met een dikke korst en compact kruim.
Een dik, rond brood met een uitgesproken smaak, op houtvuur gebakken, gewaardeerd door kenners.
Deze rustieke graansoort, een voorouder van tarwe, wordt gekenmerkt door een laag glutengehalte.
Een evenwichtige mengeling van 3 bloemsoorten en 5 granen.
Donker kruim op basis van rogge en rijk aan zonnebloempitten, voor een lekker verzadigd gevoel.
De zachte kneedtechniek en de lange fermentatie geven dit brood een heerlijk luchtige kruim.
Volle en vezelrijke bloem met alle goede elementen van tarwe.
Brood van 100% spelt met erkende voedingswaarde.
Donkerzwart kruim met een uitgesproken moutsmaak.
La Ferme en de winkels zijn geopend
van dinsdag tot zondag
van 7 tot 19 u, zelfs op feestdagen
Dit formulier kan niet gebruikt worden voor het verzenden van bestellingen